Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
call
Επικοινωνήστε μαζί μας 2104174784 | 2121019693
 
 
ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ
Οι καλύτερες τιμές τις αγοράς
 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Σε όλη την Ελλάδα
 
ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
Αριθμό αποστολής δέματος
 

Πληροφορίες Αποστολής

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Για την ταχύτερη και ασφαλέστερη αποστολή των παραγγελιών σας  η εταιρία μας έχει επιλέξει τους εξής τρόπους: FIS Courier (συνεργαζόμενη με την ACS Courier), μεταφορική εταιρία, μέσα μαζικής μεταφοράς (ΚΤΕΛ, Ακτοπλοΐα).

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται από την εταιρία μας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εσάς τόσο για την επικύρωση αυτής όσο και για την ενημέρωσή σας σχετικά με τυχόν μη διαθεσιμότητα προϊόντων μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 


Ως χρόνος παράδοσης των παραγγελιών σας  από την ημέρα καταχώρισης αυτής ορίζεται:

  • Μία (1) εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες εντός Αττικής
  • Μία (1) έως τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες στην επαρχεία

*Εξαιρούνται οι περιοχές οι οποίες χαρακτηρίζονται από τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών (courier, ταχυδρομείο) ως δυσπρόσιτες, σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται κατά μια (1) με δύο (2) εργάσιμες ημέρες.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 


Η αποστολή παραγγελιών γίνεται χωρίς έξοδα αποστολής, ΔΩΡΕΑΝ:

  • Για παραγγελίες 90,00€ και άνω στην Αθήνα
  • Για παραγγελίες 160,00€ και άνω στην επαρχεία
  1. ΕΛΤΑ Courier (Στην Αθήνα) 2,50€ εώς 3 κιλά+1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό (1-2 ημέρες, για παραγγελίες άνω των 90,00€ - ΔΩΡΕΑΝ). ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ - ΟΠΛΟΚΙΒΩΤΙΑ - ΔΙΧΤΥΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ)
  2. ΕΛΤΑ Courier (Στην Επαρχία) 2,50€ εώς 2 κιλά+ 1,00€ για κάθε επιπέον κιλό (1-3 ημέρες, για παραγγελίες άνω των 160,00€ - ΔΩΡΕΑΝ). ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ - ΟΠΛΟΚΙΒΩΤΙΑ - ΔΙΧΤΥΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ)
  3. Εξωτερικό και Κύπρος (9 Ημέρες) - 18,00€ για δέμα εώς βάρους 3 κιλών και επιβάρυνση 3,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό.(οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία εχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας.

Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων προορισμών ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση 3,50 ευρώ ή παραλαβή από τον κοντινότερο κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρίας courier (ACS, ΕΛΤΑ Courier, Ταχυδρομείο).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Oι αντικαταβολές χρεώνονται επιπλέον 2,00€.

*Οι αποστολές παραγγελιών στο εξωτερικό εκτελούνται εφόσον οι παραγγελίες έχουν εξοφληθεί είτε με πιστωτική κάρτα είτε με κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας.