Στρατιωτικά είδη - Αλεξίσφαιρα Γιλέκα - Bsst - 5.11 Tactical

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας με έδρα το κομβικότερο σημείο του εμπορίου, το λιμάνι του Πειραιά, λειτουργεί τα τελευταία 69 χρόνια και είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση. Τα τελευταία 10 χρόνια υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργακόπουλου Φωτίου το specialforces.gr έγινε πραγματικότητα.

 

Το αντικείμενο της εταιρίας μας είναι η εισαγωγή καθώς και η χονδρική και λιανική εμπορία στρατιωτιικών ειδών και προϊόντων διαφόρων κατηγοριών όπως: Ένδυση, αξεσουάρ Σωμάτων Ασφαλείας/Στρατού, αλεξίσφαιρα γιλέκα, σήματα/σημαίες, είδη κυνηγίου, αεροβόλα όπλα, ατομικός οπλισμός και πυρομαχικά.

Σκοπός μας είναι η άρτια κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εταιρία μας να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, ενημερωμένη και ικανή να προσφέρει ανταγωνιστικά προϊόντα και να παραμείνει ο ιδανικός συνεργάτης και προμηθευτής επιχειρήσεων και ιδιωτών πελατών με πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες.

Η εταιρεία SPECIALFORCES.GR βρίσκεται συνεχόμενα μαζί σας από τις 09:30 έως 20:00. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία στο τηλ. 0030 210 4174784 - 212 1019693. Γνωρίστε την και από κοντά. Φυσικά από το δικτυακό μας τόπο τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο.